Eureka centar - škola stranih jezika u Zagrebu
 
Medulićeva 11, Zagreb
Tel. 01/4846-191 i 192


Tečajevi stranih jezika za mlade od 15-18 godina

Ako ste mladi i želite naučiti engleski ili njemački jezik, „Eureka centar“ je mjesto gdje ćete to najjednostavnije ostvariti. Zašto? Mladi i komunikativni učitelji naučit će vas engleski i njemački jezik na kreativan i zanimljiv način.

Kako bismo odgovorili potrebama mladih polaznika, nastavu smo prilagodili školskim smjenama. Grupe imaju nastavu preko tjedna u večernjim satima ili subotom ujutro.

  • Opći tečaj - tijekom tečaja naučiti ćete osnove engleskog i njemačkog jezika i razviti četiri vještine – govor, čitanje, pisanje i slušanje na stranom jeziku. No, najviše ćemo se usredotočiti na govor.
  • Konverzacijski tečaj - razviti ćete sve četiri vještine (govor, slušanje, pisanje i čitanje) kroz prezentacije i projekte. Zahvaljujući tome, naučit ćete kako raditi u grupi, kako usmeno izlagati prezentacije i kako provoditi istraživanje. Nastavni materijal će se revidirati kroz intelektualne i ostale aktivnosti. 

U „Eureka centru“ ne sjedite za stolom 90 minuta i ne ispunjavate dosadne zadatke. Ovdje nudimo 60 dinamičnih minuta s mladim i kreativnim nastavnicima koji vas potiču, a ne sputavaju.

Više informacija o našim tečajevima engleskog i njemačkog jezika za mlade možete pronaći ovdje.

 Zapamtite – naše grupe imaju samo od 4 do 6 polaznika!


 

Mapa stranice
© 2007-2013 EUREKA centar. Sva prava pridržana. Design by desigNED