Eureka centar - škola stranih jezika u Zagrebu
 
Medulićeva 11, Zagreb
Tel. 01/4846-191 i 192


Pripremni tečaj za EU EPSO ispit

Razmišljate li o prijavi na EPSO natječaj za radna mjesta u institucijama Europske unije? Eureka centar organizira pripremni tečaj za EPSO ispit koji ćete morat položiti.

Europski ured za izbor osoblja - EPSO (European Personnel Selection Office) objavit će natječaj za zapošljavanje kandidata iz Hrvatske u institucijama Europske unije. Ako se prijavljujete na ovaj natječaj tada ćete trebat položiti ispit koji se sastoji od četiri dijela:

  • Verbal reasoning - verbalno zaključivanje
  • Numerical reasoning - numeričko zaključivanje
  • Abstract reasoning - apstraktno zaključivanje
  • Situational judgement - situacijsko prosuđivanje


U Eureka centru se možete upisati na tečaj koji će vam pomoći da što bolje položite test. Na tečaju se ne bavimo teorijom već vježbamo na istim tipovima zadataka kakvi će vas čekati na testu. Program tečaja se sastoji od:

  • uvoda za svaki od četiri dijela testa u kojemu objašnjavamo vrste zadataka,
  • strategija koje će vam pomoći da što bolje riješite zadatke,
  • praktičnog dijela u kojem vježbamo rješavanje zadataka.

Tečaj je osmislila magistra međunarodnih odnosa i europskoga prava koja je dugi niz godina radila za Europsku komisiju i Europski parlament. Pripremne tečajeve za EPSO test vodimo od 2009. godine kada je objavljen prvi natječaj za kandidate iz Hrvatske.


Tečaj će biti vođen na hrvatskom i engleskom jeziku. Razlog tome je što prve tri cjeline EPSO testa (verbalno i numeričko rezoniranje te apstraktno zaključivanje) mogu biti testirane ili na hrvatskom ili na prvom stranom jeziku dok će četvrti dio testa, situacijsko prosuđivanje, biti na prvom stranom jeziku kandidata (izabrati možete između engleskog, francuskog i njemačkog jezika). Očekujemo da će većina kandidata izabrati engleski jezik pa će stoga ovaj dio tečaja biti izvođen na engleskom jeziku. Na tečaju ćete naučiti ključne vještine i strategije koje će vam pomoći što bolje položiti ispit, bez obzira na kojem ga jeziku polagali.

Tečaj se održava u grupama od 5 do 8 osoba.

U cijenu tečaja uključena je skripta a svi polaznici dobit će na dar knjigu zadataka „100 pitanja i odgovora za uspjeh na EPSO testu“ (više informacija o ovoj knjizi u izdanju Eureka centra pronađite u dnu ove stranice).

 

Pripremni tečaj za EPSO test
10 sati  (grupa 7-8 polaznika)

cijena: 1.900 kn. Plaćanje je moguće u četiri rate.


        Datumi  nastave
Grupa 1
*
Grupa 2*

 * Termine nastave određujemo prema željama polaznikaKako se prijaviti za grupu?

Nazovite nas na 01/4846-191 ili nas kontaktirajte putem maila info@eureka-centar.hr i rezervirajte svoje mjesto u grupi.

Potom je potrebno osobno izvršiti upis u našem uredu na Medulićevoj 11, 1.kat. Ukoliko niste iz Zagreba i niste u mogućnosti doći osobno na upis, možete uplatiti prvu ratu tečaja kako biste osigurali mjesto u grupi. Slobodno nas kontaktirajte za proceduru uplate.

Prvenstvo mjesta u grupi imaju polaznici koji osobno izvrše upis ili uplate prvu ratu.


Priprema za EPSO group excercise

Ako ste prošli prva dva kruga EPSO natječaja EPSO/AD/331/16 — Information and Communication Technology (ICT) experts (AD 7) -, idući korak je group exercise (grupni zadatak).

U Eureka centru pomoći ćemo Vam u što uspješnijoj pripremi za taj važan korak.

Tečaj traje 2 i pol sata u vidu predavanja koje će Vam pojasniti bitne elemente samog testiranja: principe grupnog zadatka, kako uspješno voditi razgovor u grupi, rješavanje zadatka u grupi i feedback nastavnika za svakog polaznika ponaosob.
Tečaj vodi magistra međunarodnih odnosa i europskoga prava koja je dugi niz godina radila za Europsku komisiju i Europski parlament.

Tečaj se održava u grupi od 2-6 polaznika.

Priprema za EPSO group exercise

Cijena: 550 kn. Plaćanje je moguće u dvije rate.
Datum i termin nastave

subota 9.9.2017. -  10:00 - 12:30h


Kako se prijaviti za grupu?

Nazovite nas na 01/4846-191 ili nas kontaktirajte putem emaila info@eureka-centar.hr i rezervirajte svoje mjesto u grupi.


Priprema za drugi krug testiranja - Case study

Ukoliko ste prošli prvi krug EPSO natječaja, idući korak je Case study (analiza slučaja), odnosno provjera vaših sposobnosti kroz praktične zadatke. U Eureka centru se možete pripremit za ovaj krug testiranja na pripremnom tečaju. Više o tečaju saznajte ovdje.
Individualna nastava - priprema za EPSO ispit

Ako se za EPSO ispit želite pripremiti na individualnoj nastavi ili su vam potrebne konzultacijame u vezi pojedinih dijelova ispita (apstraktno, situacijsko, numeričko i verbalno zaključivanje) slobodno nas kontaktirajte. Nastava se održava u prostorijama škole u vremenu koje vama najviše odgovara, a broj sati možete uzeti po želji. Za nastavu se potrebno prijaviti minimalno 3 dana prije željenog termina nastave.

Cijena nastave, jedan puni sat: 260 kn (PDV je uključen u cijenu).
Priprema za EPSO intervju

Ako ste već uspješno prošli EPSO ispit za radna mjesta u institucijama Europske unije, slijedi još jedan korak prije nego što dobijete posao – intervju.

U Eureka centru organiziramo individualnu nastavu, odnosno poduku ili trening, koja će vam pomoći da se što bolje pripremite za razgovor i povećate vaše izglede za zaposlenjem.

Nastava će biti prilagođena vašem životopisu i radnom mjestu za koji ste se prijavili. Koristit ćemo originalne pripremne materijale, a sve teme i pitanja bit će oblikovani kao da se radi o stvarnom intervjuu.

Cijena nastave, jedan puni sat: 380 kn (PDV je uključen u cijenu).
Knjiga zadataka „100 pitanja i odgovora za uspjeh na EPSO testu“

Prva knjiga na hrvatskom jeziku za pripremu za EPSO test.

Knjiga objašnjava kako izgleda nova vrsta testa za radna mjesta u institucijama Europske unije, objašnjava sve četiri cjeline (verbalno, numeričko i apstraktno zaključivanje te situacijsko prosuđivanje) te donosi 100 zadataka pomoću kojih ćete se pripremiti za testiranje.

Svi zadaci u knjizi su originalni i pripremljeni su samo za ovo izdanje knjige. Zadaci prate tip zadataka koji će vas čekati na testu. Prve tri cjeline su na hrvatskom jeziku jer će ovi zadaci na testu biti na hrvatskom, dok je četvrta cjelina (situacijsko prosuđivanje) na engleskom jeziku jer očekujemo da će većina kandidata na testu izabrati taj jezik.

Naručite knjigu i povećajte vaše šanse za radnim mjestom u institucijama Europske unije!


 

          Pogledajte sadržaj knjige 

          Izdavač: Eureka centar
          Datum izdanja: svibanj 2012.
          Format: A5
          Broj stranica: 77 
          Jezik: hrvatski i engleski 


          Cijena: 85 kuna + troškovi poštarine

 

 

Kako kupiti knjigu?

1. U uredu Eureka centra

Knjigu možete kupiti gotovinom u uredu Eureka centra u Medulićevoj 11, 1.kat u Zagrebu. Radno vrijeme upisnog ureda je pon-pet 10:30 - 16:30h.

2. Dostavom na vašu adresu

Nazovite nas na telefone 01/4846-191 ili 01/4846-192, ili nam pošaljite poruku na info@eureka-centar.hr. Za narudžbu su nam potrebni vaše ime i prezime, poštanska adresa na koju ćemo poslati knjigu, i vaš broj telefona za kontakt. Knjigu zatim šaljemo poštom a platit ćete ju prilikom preuzimanja.

Troškovi poštarine za adrese u Hrvatskoj su 20 kuna.

Ako vam knjigu šaljemo na adresu u inozemstvu tada ju možete platiti uplatom na naš žiro račun. Javite nam se i poslat ćemo vam sve potrebne podatke.


 

Mapa stranice
© 2007-2013 EUREKA centar. Sva prava pridržana. Design by desigNED