Eureka centar - škola stranih jezika u Zagrebu
 
Medulićeva 11, Zagreb
Tel. 01/4846-191 i 192


Potvrda o znanju stranoga jezika

Ako vam je potrebna potvrda kojom trebate dokazati vaše znanje stranog jezika, a ne želite pohađati tečaj, u Eureka centru možete pristupiti testiranju i u kratkom roku dobiti potvrdu.

Cijena testiranja 
350 kuna.


Kada se održava testiranje?

Za testiranje se potrebno najaviti dva dana ranije na 01/4846-191, 01/4846-192 ili info@eureka-centar.hr kako bismo Vam rezervirali učionicu i nastavnicu. Testiranju možete pristupiti unutar radnog vremena


Za studente:
Prijavljujete li se na program ERASMUS ili koji drugi program studentske razmjene, kod nas možete dobiti potvrdu o znanju stranog jezika u kratkom roku na hrvatskom ili stranom jeziku.


Najčešće postavljana pitanja:

Za koje jezike se održava testiranje?
Engleski, njemački, francuski, talijanski,  španjolski jezik i hrvatski jezik za strance.

Od čega se sastoji test?
Od pismenog dijela u trajanju od 75 minuta i usmenog dijela od 15 minuta. Pismeni dio testira vaše cjelokupno znanje jezika od početne A1 do napredne C1 razine, a naglasak testiranja je na gramatici, pravilnoj upotrebi glagolskih vremena, zadacima s vokabularom, pisanju kraćeg eseja, čitanju s razumijevanjem… Na temelju uspjeha pismenog i usmenog dijela ispita procjenjujemo stupanj znanja stranog jezika.

Ukupno trajanje testiranja?
90 minuta

Kada ću dobiti potvrdu?
Odmah nakon testiranja izdat ćemo vam potvrdu sa stupnjem koji ste postigli prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (CEFR).

Napomena: Minimalna položena razina znanja stranog jezika za dobivanje potvrde je A1.1.

Može li se polagati ispit za ciljanu razinu?
Potvrdu ne izdajemo za ciljanu razinu već se testira cjelokupno poznavanje jezika od najniže prema najvišoj razini. Na temelju uspjeha na ispitu, pismenog i usmenog dijela, određujemo najviši stupanj znanja kandidata.

Kako se pripremiti za ispit i postoje li stari primjerci ispita?
Budući da se na ispitu testira aktualno služenje i poznavanje stranog jezika, ciljane pripreme nema, a svaki kandidat se priprema samostalno sukladno svom predznanju.


Za tvrtke

U Eureka centru organiziramo i testiranje znanja stranih jezika vaših zaposlenika ili kandidata za radna mjesta u vašoj tvrtki. Testiranjem provjeravamo sve jezične vještine na stranom jeziku, a možemo prirediti i poseban test koji će biti prilagođen vašoj djelatnosti i radnim mjestima za koja je testiranje potrebno.

Rezultate testiranja možemo izraziti na bilo koji način koji vam je potreban: kao opis postignutih sposobnosti na stranom jeziku, postignuti stupanj znanja stranog jezika, postignuta razina po referentnom okviru Vijeća Europe ili nekom drugom kriteriju.

Cijena testiranja ovisi o razinu znanja za koju je potrebno provesti testiranje i broju kandidata.

Za više informacija pošaljite nam upit na info@eureka-centar.hr.

 

Mapa stranice
© 2007-2013 EUREKA centar. Sva prava pridržana. Design by desigNED