Eureka centar - škola stranih jezika u Zagrebu
 
Medulićeva 11, Zagreb
Tel. 01/4846-191 i 192


Naši nastavnici

Imamo i hrvatske nastavnike i izvorne govornike. Oni su stručnjaci za jezike koje predaju, ambiciozni, predani, kreativni i izrazito motivirani.

Oni slušaju svoje učenike i spremni su odgovoriti na njihove potrebe. Kako bismo osigurali visoku kvalitetu tečajeva, od svojih nastavnika očekujemo mnogo. Svi imaju odgovarajuće iskustvo u podučavanju stranih jezika i znaju predavati na zanimljiv i učinkovit način. Njihov rad redovito procjenjuju metodolog i naši polaznici.


* * * *


Kristina Jambreković - metodičar nastave i voditeljica nastave za njemački jezik 

Rođena sam 1985. godine u Zagrebu. Završila sam jezičnu gimnaziju u Zagrebu, a potom i diplomirala njemački jezik 2009.

U Eureka centru sam voditeljica nastave i programa za njemački jezik i nastavnica njemačkog. Posao nastavnice me oduševljava jer volim kontakt s ljudima i mogućnost da im približim ljepotu njemačkog jezika koji je često nepravedno omražen. Sviđa mi se rad u Eureka centru jer je atmosfera ugodna i poticajna, a ipak profesionalna.

Smatram da ne postoji „univerzalan“ ili najbolji način za učenje stranog jezika. Svatko mora naći metode koje mu najviše odgovaraju, ali treba se okružiti stranim jezikom i koristiti ga čim više, na što uvijek maksimalno potičem sve svoje polaznike

* * * * 

Dr. sc. Agnieszka Kałdonek-Crnjaković – savjetnik za nastavu i voditelj nastave za engleski jezik

Tijekom svoje karijere radila sam različite poslove, ali posao nastavnice mi je najdraži. Mislim da je to moj životni poziv. Trenutačno u Eureka centru radim kao savjetnica za nastavu, posebno za tečajeve pravnoga jezika i tečajeve za EPSO ispit.

Mislim da ne postoje posebne metode za učenje stranih jezika. Svaka metoda mora biti prilagođena vama, ali i vi sami morate puno raditi i zadržati motivaciju za učenjem. Kada učite strani jezik trebali biste ga koristiti što je češće moguće – nastavite razgovarati s vašom nastavnicom na stranom jeziku i izvan učionice.

 

* * * * 


Ana Biloš - talijanski jezik

Rođena sam 1985. u Osijeku. Diplomirala sam na Filozofskom fakultetu u Zagrebu talijanski jezik i kasnije završila specijalistički studij konferencijskog prevođenja.

Radim već nekoliko godina kao profesor talijanskog, a odnedavno i kao konferencijski prevoditelj. Uživam u nastavi talijanskog jezika jer je za mene izuzetno subjektivno obojan pa mi je veliko zadovoljstvo prenijeti ga i promatrati na koji će se način oblikovati interes za jezik u onome tko ga tek upoznaje.

Atmosfera u Eureka centru je vrlo zahvalna za polaznike jer se radi u malim grupama i stavlja se veliki naglasak na kreativnost i individualni pristup svakom polazniku u provođenju nastave. Pristup učenju jezika je dinamičan i uvijek se trudim prepoznati pravilne metode i prilagoditi se polaznicima. Učenje jezika je specifičan proces koji nas izuzetno obogaćuje. Postoji poslovica Federica Fellinija koja kaže: Un'altra lingua costituisce un'altra visione della vita, odnosno Drugi jezik je drugačije viđenje života.

* * * *

                            
Ivana Jelavić-Šako - engleski i njemački jezik

Strane jezike sam počela učiti još u predškolskoj dobi i danas sam profesorica engleskog i njemačkog. Smatram da jezik nikada ne možemo naučiti do kraja, što pokušavam prenijeti na svoje učenike kako bi na njemu konstantno radili kao što i sama radim. Volim si postavljati nove izazove, tako da sam nakon diplome postala International Business English Interpreter - specijalist predavač poslovnog engleskog, a odnedavno sam i konferencijski prevoditelj.

Drago mi je što mi Eureka centar daje mogućnost da prenesem svoje stečene vještine predavajući poslovni i opći engleski u školi polaznicima i našim klijentima van škole .

Uživam predavati strani jezik iz više razloga, između ostalog volim raditi s ljudima i uvijek se trudim prepoznati, a onda i prenijeti znanje na način koji će ga polaznik razumjeti i što bolje usvojiti. Kada se stvori uzajamno povjerenje, polaznik prelazi prvu prepreku, motiviran je i učenje postaje zabavnije i učinkovitije.

Mislim da smo se Eureka centar i ja prepoznali u tome što je fokus na polazniku i njegovim potrebama i što su kreativnost i inovativnost u nastavi osnova rada.

 * * * *

Martina Španović - engleski jezik

Rođena sam 1985. godine u Zagrebu. Po završetku jezične gimnazije upisujem Filozofski fakultet u Zagrebu, na kojem 2009. godine stječem zvanje profesorice engleskog jezika i diplomirane arheologinje.

Još od srednjoškolskih dana gajim snažan osjećaj za jezik, njegovo bogatstvo, moć i sveprisutnost. Odlučivši se za studij engleskog jezika, odlučila sam odabrati zvanje koje će mi pomoći da ljubav prema engleskom jeziku prenesem svojim polaznicima, pritom maksimalno uživajući u radu s njima te pronalazeći nove metode rada koje će unaprijediti i njih i mene.

Kroz dosadašnje radno iskustvo, koje obuhvaća rad s djecom, učenicima, studentima, odraslim i poslovnim ljudima, tražila sam načine kako jezik približiti polaznicima različitih profila te im pristupiti individualno. Motivirati, razviti znatiželju, prilagoditi se i dopustiti pogrešku postali su univerzalni elementi podučavanja koji rezultiraju zadovoljnim polaznicima. Upravo oni moj su motiv za traženje daljnjih inovacija u podučavanju, motiv za daljnji osobni razvitak te još veću ljubav prema poslu koji radim.

* * * *


 

 

 

Mapa stranice
© 2007-2013 EUREKA centar. Sva prava pridržana. Design by desigNED